Bőrgyógyászat


Mikor forduljon feltétlenül bőrgyógyászhoz?
Kérjen időpontot a budapesti Mammut Egészségközpont Bőrgyógyászat magánrendelőjébe, ha

makacsul viszket, hámlik, hólyagos, kiütéses, vörös, gyulladt a bőre, hullik a haja – ezek mind bőrbetegség tünetei lehetnek, de más betegségeket is jelezhetnek. A bőrbetegségek egy része (pl. a bőrdaganatok) azonban hosszú ideig nem okoznak panaszt, észrevétlen maradhatnak, mert vagy a test rejtett területein helyezkednek el, vagy lassú, kóros változáson mennek keresztül (bőrrák vagy melanóma), amit kezdeti állapotban csak bőrgyógyász fedezhet fel.

A bőrünk mindig jelez, érdemes odafigyelnünk a tünetekre, mert a bőr gyulladása, szerkezetének vagy színének változása fertőzést, krónikus bőrbetegséget, allergiát jelezhet, de komolyabb betegség is állhat a háttérben. A bőr belső testi-lelki egyensúlyunkat is tükrözi. Probléma esetén forduljunk orvoshoz, mert komoly betegség állhat a háttérben és rendszeresen végeztessünk bőrgyógyászati szűrővizsgálatot. A bőrbetegségek szembetűnő helyen alakulhatnak ki, ezért az esztétikai diszharmónia komoly lelki problémát is okozhat. Végeztessünk évente bőrgyógyászati szűrővizsgálatot!

A Mammut Egészségközpont bőrgyógyászati magánrendelésének szolgáltatásai:
  • Bőrbetegségek diagnosztizálása
  • Bőrbetegségek kezelése
  • Bőrgyógyászati szűrés (anyajegyek, stb…)
  • Jó- és rosszindulatú bőrdaganatok- szűrése; melanóma szűrése és dermatoszkópos anyajegy vizsgálat
  • Szemölcsök és egyéb bőrelváltozások eltávolítása, kezelése
  • Bőr szövettani vizsgálata
  • Vér, vizelet, váladék mikroszkópos és laboratóriumi vizsgálata

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.