Belgyógyászat


Nem tudja, hogy milyen szakorvoshoz forduljon panaszával?
Keresse fel a Mammut Egészségközpont Belgyógyászat magánrendelését – akár beutaló nélkül is

Amennyiben nem tudja, hogy milyen szakorvoshoz forduljon panaszával, a korai diagnózissal felesleges vizsgálatoktól kímélheti meg magát, ha belgyógyászt keres fel. A belgyógyászat az egész szervezetet érintő betegségek kivizsgálásával, felismerésével és gyógyításával foglalkozik. Az első vizit során a belgyógyász un. fizikális vizsgálatot végez, amelynek során a beteg általános állapotát méri fel. Vizsgálja a test fejlettségét, a páciens tápláltságát, a bőr, a nyálkahártyák színét, a belső szervek, szervrendszerek állapotát. A belgyógyászati fizikális vizsgálat során az orvos a mozgásszervek és idegrendszer állapotát is áttekinti. A belgyógyászati fizikális vizsgálat a tapasztalt orvos számára olyan jelentős információkat adhat az adott betegségről, melyek meghatározzák az orvos további diagnosztikai lépéseit, esetleg egyéb szakorvosokkal való konzíliumot javasol.

Miért érdemes a budapesti Mammut Egészségközpont belgyógyászati magánrendelését választani?

A Mammut Egészségközpont Belgyógyászati magánrendelőjében neves belgyógyász szakorvos várja betegeit – akár beutaló nélkül is . A szükséges egyéb diagnosztikai vagy szakorvosi vizsgálatok helyben, várakozás nélkül elvégezhetők, így nagyon hamar felállítható a diagnózis, amely bizonyos betegségeknél akár életet menthet. A diagnózis felállítása után a belgyógyász megbeszéli a szükséges terápiát, esetleg életmód tanáccsal látja el beteget Modern, szép, barátságos környezet fogadja a látogatókat Budapest jól megközelíthető helyén, a Mammut Bevásárlóközpontban.

A Mammut Egészségközpont belgyógyászati magánrendelésének szolgáltatásai:
  • állapotfelmérés, általános orvosi vizsgálat
  • EKG vizsgálat
  • laborvizsgálatok
  • ultrahang vizsgálat
  • magas vérnyomás, cukorbetegség, zsíranyagcsere betegség kezelése
  • szűrővizsgálatok
  • életmód tanácsadás

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.