Szemészet

Dr. Varga Kinga

Dr. Varga Kinga

Bemutatkozás

Szemész szakorvosi képzésemet a Semmelweis Egyetem Szemészeti klinikáján szereztem meg (1995-1999). Eddigi munkahelyeim: Fővárosi Önkormányzat II. kerületi Szakrendelő, Fővárosi Szent János Kórház Szemészeti Szakrendelő, Országos Orvosi Rehabilitációs Központ Szemészeti rendelő (utóbbi jelenleg is). Szemész szakorvosi munkám során a hozzám forduló páciensek igényeit komplex módon igyekszem kielégíteni. A szemüvegrendelésen túl vállalom „száraz szem” panaszokkal vagy gyulladásos szemészeti panaszokkal érkező betegek vizsgálatát, kezelését, továbbá „szürkehályog” (katarakta) vagy macula degeneráció kizárására irányuló szemészeti vizsgálatot, valamint cukorbetegek és magas vérnyomás miatt kezelt páciensek szemészeti vizsgálatát és gondozását.

Tanulmányok, végzettségek

  • 1995. Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
  • 1999. Szemészet szakvizsga


Szakmai tapasztalatok

Szemész szakorvosSzakterületek, specializációk

szemészeti vizsgálat, szűrővizsgálatNyelvtudás:

Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.