Nőgyógyászat

Dr. Szabari Erika

Dr. Szabari Erika

Bemutatkozás

A DOTE Általános Orvostudományi Kar elvégzését követően szülészetnőgyógyászatból, majd gyermek nőgyógyászatból szakvizsgáztam, Ultrahang licence vizsga és intim lézer beavatkozásokhoz szükséges minősítést szereztem. Munkám döntő részét a nőgyógyászat teszi ki, Páciensellátást 14 éves kortól vállalok.

Tanulmányok, végzettségek

• DOTE általános orvostudományi kar
• Szülészet-nőgyógyászat-gyermeknőgyógyászat szakvizsga, szülészeti-nőgyógyászati ultrahang licence vizsga, intim lézer tanfolyamok.Szakmai tapasztalatok

szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, szülészeti-nőgyógyászati ultrahang
diagnosztika, intim lézer beavatkozások.Szakterületek, specializációk

Nőgyógyászat ( páciensellátás 14 éves kortól)Nyelvtudás:

Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.