Urológia

Prof. Nyirády Péter

Prof. Nyirády Péter

Bemutatkozás

Dr. Nyirády Péter 2012 óta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának igazgatója, urológus és andrológus szakorvos. Kecskeméten született, diplomáját a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerezte. Pályáját a Fővárosi Heim Pál Gyermekkórház Urológiai Osztályán kezdte. 2000-ben egy évet Londonban kutatott a University College Londonban. 2001-től a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozik. 2003-ban Ph.D fokozatot szerzett, 2009-ben habilitált a Semmelweis Egyetemen, majd 2011-ben MTA doktora lett. 2011 óta a Szakmai Kollégium Urológiai Tagozatának elnöke, az Európai Urológiai Akadémia (AAEU) tagja és 2017-től a Magyar Uroonkológiai Társaság elnöke, a Lengyel Urológus Társaság (PTU) tiszteletbeli tagja. 2019-től a Semmelweis Egyetem Szak és Továbbképzési Központjának igazgatója. Számos hazai és nemzetközi társaság vezetőségi és folyóirat szerkesztőségi tagja.

Tanulmányok, végzettségek

Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Urológia szakvizsga, PhD Semmelweis
Egyetem, Andrológia szakvizsga, Habilitáció a Semmelweis Egyetemen, MTA doktoraSzakmai tapasztalatok

Szigorló évben sebészet és traumatológiai gyakorlat a yorki District Hospitalban,
Belgyógyászat és családorvosi gyakorlat az ulmi egyetem kórházában,
Heidenheimben, Heim Pál Gyermekkórház Urológiai OsztálySzakterületek, specializációk

andrológia, urológiaNyelvtudás:

Angol, Magyar, Német

Gyermekeket vizsgál-e?

Igen


AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.