Manuálterápia, Reumatológia

Dr. Kalmár Ágnes Judit

Dr. Kalmár Ágnes Judit

Bemutatkozás

1986- óta dolgozom reumatológus szakorvosként, szakterületem a mozgásszervek nem műtétes gyógyítása, fizio – és balneoterápia, manuálterápiás szakképesítéssel is rendelkezem. Hangsúlyt helyezek a betegek alapos kivizsgálására, mert enélkül nem lehetséges a megfelelő kezelés. Mindig a beteg szempontjait részesítem előnyben, ha terápiás alternatívák között lehet választani. A nem gyógyszeres kezeléseket, mint pl. lökéshullám terápia, manuálterápia szintén elsőként felajánlom.

Tanulmányok, végzettségek

  • 1982 – Semmelweis Orvostudományi Egyetem – Általános Orvosi Kar
  • 1986 – reumatológia és fizioterápia szakvizsga
  • 2009 – manuálterápia szakvizsga


Szakmai tapasztalatok

reumatológia, fizioterápia, manuálterápiaSzakterületek, specializációk

reumatológia, fizioterápia, manuálterápiaNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.