Nőgyógyászat

Dr. Gabulya Henrik

Dr. Gabulya Henrik

Bemutatkozás

Az orvosi egyetemen hamar kikristályosodott számomra, hogy a szülész-nőgyógyászat az a terület amelyben kiemelkedőt szeretnék és tudok alkotni. Nyíregyházi születésűként kézenfekvő választásnak tűnt a debreceni egyetem orvostudományi kara, ahol tanulmányaimat végeztem. Ezt követően a debreceni egyetem női klinikáján kezdtem el dolgozni, majd szakvizsgát szereztem kiválóan megfelelt eredménnyel. Budapesten az elmúlt 9 évben magán egészségügyi szolgáltatóknál folytattam pályafutásomat. Meggyőződésem, hogy Magyarországon a magán egészségügyben képviselhetem érdemben és eredményesen azokat a gyógyítási elveket és eljárásokat amelyek a pácienseink maximális megelégedésére szolgálnak.

Tanulmányok, végzettségek

Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi centrum, általános orvos
Corvinus Egyetem, Egészségügyi menedzserspecialistaSzakmai tapasztalatok

a szülészet- nőgyógyászat teljes spektrumaSzakterületek, specializációk

meddőség, operatív beavatkozások, szülészetNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.