Ortopédia

Dr. Boross György

Dr. Boross György

Bemutatkozás

Két évtizede foglalkozom a mozgásszervek betegségeinek konzervatív és műtéti kezelésével. Speciális szakterületem a kézsebészet, emellett sokéves tapasztalattal dolgozom ortopéd és baleseti sebészként is. Pácienseimet szükség esetén egy-, és többnapos sebészet keretein belül operálom. Kézsebészként nagy gyakorlatom van az alagút szindrómák, a krónikus ínhüvelyi panaszok és a Dupuytren contractura operatív kezelésében. Kéz-, lábsebészeti, tervezett és sürgős műtéteket végzek, foglalkozom kézsérülések ellátásával, baleset és sérülés utáni elváltozások helyreállító műtéti megoldásával.

Tanulmányok, végzettségek

  • 1987 –Pécsi Orvostudományi Egyetem
  • 1993 –Traumatológia szakvizsga
  • 1998 – Kézsebészet szakvizsga
  • 2003 – Ortopédia szakvizsga
  • 2013 –Egészségbiztosítás szakvizsga


Szakmai tapasztalatok

Ortopédia, kézsebészet, traumatológia járó- és fekvőbeteg ellátás

Munkahelyek

  • 2000 – Szt. János Kórház, Budapest – Ortopéd-traumatológiai Osztály
  • 2008 – Telki Egészség Centrum / Róbert Rendelő – Ortopéd-kézsebészet
  • 2015 – Mammut Egészségközpont – Ortopéd-kézsebészet


Szakterületek, specializációk

kézsebészetNyelvtudás:

Angol, Magyar, Német

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.