Kardiológia

Mikor keresse fel a Mammut Egészségközpont Kardiológiai magánrendelését?

A szívbetegség Magyarországon vezető halálok. Helytelen táplálkozási szokásaink, a dohányzás elterjedése, mozgásszegény életmódunk, a stressz szívbetegségek kialakulását segítik elő.

Feltétlenül keresse fel a Mammut Egészségközpont Kardiológiai szakrendelését, amennyiben az alábbi tüneteket észleli, mivel veszélyes állapotot jelezhetnek:

Heves, a bal karba, nyakba vagy hasba sugárzó fájdalom, hányinger vagy hányás, hideg, nyirkos tapintású bőr, mellkasi fájdalom, gyengeség és fulladás, szívdobogásérzés, szívritmuszavar, kimerültség, fáradtság, heves fejfájás, szédülés, légszomj, dagadó alsó végtagok , alacsony vérnyomás.

A szív-koszorúér betegségek már korai stádiumban is felfedezhetők, ezért akár panasz nélkül mindenkinek ajánlott, hogy vegyen részt rendszeres kardiológiai szűrésen, akinél a következő kockázati tényezők valamelyike áll fenn:

Akinél a szűk rokonságban szívbetegség fordult elő, aki túlsúlyos, dohányzik, cukorbeteg, magas a koleszterin szintje, stresszes életmódot él keveset mozog, vagy egészségtudatos életet él és szeretne szűrővizsgálaton részt venni.

Szerda 14:00-20:00
Péntek 16:30-20:00
Időpontfoglalás

Szerda

  • Kardiológiai szakrendelés – dr. Fiók János

Péntek

  • Kardiológiai szakrendelés – dr. Fiók János

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.