Kardiológia

Dr. Menyhárt Orsolya

Dr. Menyhárt Orsolya

Tanulmányok, végzettségek

2001 Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar
2007 belgyógyászat szakvizsga
2012 kardiológia szakvizsga
2017 transthoracalis echocardiographiás licence vizsgaSzakmai tapasztalatok

Több mint 20 éves kardiológiai és belgyógyászati szakmai tapasztalattal rendelkezem a kórházi- és járóbeteg-ellátásban.Szakterületek, specializációk

Kiemelt érdeklődési területem az életmóddal jelentősen befolyásolható szív- és érrendszeri betegségek, azaz a koszorúér betegség, magasvérnyomás betegség, ritmuszavarok diagnosztikája, terápiája, követése, megelőzése holisztikus szemlélettel..Nyelvtudás:

Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.