Belgyógyászat

Dr. Horváth Eszter

Dr. Horváth Eszter

Bemutatkozás

Erősen motivált, elkötelezett belgyógyász szakorvosként mindig a holisztikus szemléletet követtem és követem gyógyító tevékenységem során. Hivatásom aktív gyakorlása életem szerves része.

Tanulmányok, végzettségek

Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi KarSzakmai tapasztalatok

Több évtizedes, különböző kórházi belosztályokon szerzett gyakorlatom és tapasztalatom van.Szakterületek, specializációk

Három szakvizsgával rendelkezem -1989-ben belgyógyászatból, 2001-ben fizioterápiából, majd 2002-ben geriátriából szereztem szakképesítést.Nyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.