Ortopédia

Dr. Erdélyi Gábor

Dr. Erdélyi Gábor

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem 1995-ben. Szakmai tapasztalataimat a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Tanszékén, majd az Országos Sportegészségügyi Intézetben, később a BM Központi Kórházban szereztem. Szakmai képzésem során hosszabb időt töltöttem a New Orleansben (USA) a Tulane és LSU Egyetemeken, illetve az Európiai Sportsebészeti és Artroszkópos Társaság (ESSKA) ösztöndíjasaként a Genti Egyetemen Belgiumban. 2007 óta Tatán a Kastélypark Klinikán dolgozom főorvosi beosztásban. Szakmai munkám során elsősorban térd és vállízületi sebészettel, sportsebészettel, így artroszkópos műtétekkel, porchiányok pótlásával, elülső és hátsó keresztszalag pótlással, térdízületi protézis beültetéssel foglalkozom. 1999 óta a Magyar Férfi Kézilabda válogatott vezető orvosaként dolgozom. Számos Világ és Európa Bajnokságon segítettem a csapat munkáját. 2004-ben és 2012-ben a Magyar Olimpiai Csapat orvos tagjaként részt vettem a Nyári Olimpiai Játékokon.

Tanulmányok, végzettségek

ortopéd sebész szakorvos
baleseti sebész szakorvos
Szakmai tapasztalatok
SE Traumatológiai Tanszék, New Orleans (USA) -Tulane univ., és LSU, OSEI
Sportsebészeti osztály, Ghent (Belgium) – ESSKA, BMKKI Mozgásszervi sebészet,
2007-től Kastélypark Klinika, 1999 óta a Magyar férfi kézilabda válogatott vezető
orvosaSzakmai tapasztalatok

térdsebészet, sportsebészet, térdízületi protézis beültetés, artroszkópos sebészet,
porchiányok pótlása, keresztszalag pótlás, vállsebészetNyelvtudás:

Angol, Magyar, Német

Gyermekeket vizsgál-e?

Igen


AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.