Intimultrahang kezelés

Jelentkezzen be most intimultrahang kezelésünkre! Magyarországon egyedülálló módon, a legmodernebb ultrahangos technológiával kezeljük az intimterületek problémáit.

Inkontinenciakezelés és a női intim terület fiatalítása ultrahanggal – Újdonság a Mammut Egészségközpontban, újdonság Magyarországon!

Az új intimultrahangos technológia az intimterületek kezelésének legmodernebb formája, mely az intimlézeres terápiánál is hatékonyabb és eredményesebb gyógyítást tesz lehetővé. A teljes mértékben fájdalommentes ultrahangos beavatkozással többféle intim panasz is nagyon eredményesen kezelhető. A kor előrehaladtával a többi testrészhez hasonlóan a hüvely is veszít rugalmasságából, mely akár a legboldogabb párkapcsolatot is megkeserítheti, más intim jellegű problémákat vagy akár inkontinenciát okozhat. A menopauza, a hormonális változások és a többszörös szülés mind hozzájárulhatnak a gyakran zavarba ejtő tünetek kialakulásához, melyek Magyarországon is nagyon sok nő életét keserítik meg. Ma már szerencsére van gyors megoldás a kellemetlen tünetek kezelésére és az életminőség javítására. Az Egészségközpontunkban elérhető intimultrahangos kezelés célja, hogy az említett intim problémáktól szenvedő hölgyeknek segítséget nyújtson, a kezelések eredményeképpen visszanyerjék önbizalmukat és újra teljes, elégedettebb életet élhessenek.

Milyen esetekben ajánljuk a kezelést?

  • inkontinencia (vizelettartási) problémák javítására és megszüntetésére
  • a hüvely megfiatalítására, ami a párkapcsolatra is hatással van

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

  • a kezelést tapasztalt, szakmailag elismert szakorvosaink, dr. Gabulya Henrik és dr. Mészáros Gábor végzik
  • teljes mértékben biztonságos, fájdalom- és szövődménymentes
  • gyors, hiszen egy kezelés kb. 20 percet vesz igénybe
  • nincs altatás, sebészeti eljárás, lábadozási idő
  • rövidtávon érezhető az életminőség javulása, hiszen már három alkalom után látványos eredményt lehet elérni
  • bevezetési akciónk keretében most kedvezményesen elérhető pácienseink számára

Hogyan történik a terápia?

Pácienseinket tapasztalt nőgyógyász szakorvosaink várják. Az ultrahangos beavatkozást konzultáció után azonnal el lehet végezni. Az ultrahangos terápia egy speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett készülékkel történik. Időtartama kb. 20 perc. Bár a szövetek regenerációjához több hét szükséges, az ultrahangos kezelés hatására már az első alkalom után megnő a környező kötőszövet rugalmassága, erősödik a gát és a hüvelyfal izomzata. Enyhébb problémák esetén már az első egy-két alkalom után nagymértékű javulás, illetve akár teljes gyógyulás, de súlyos inkontinencia panaszokkal érkező páciensek esetében is jelentős eredmények érhetőek el és az életminőség javulása várható.

A kezelést végző szakorvosok

Dr. Gabulya Henrik szülész-nőgyógyász a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett szülész-nőgyógyász szakképesítést. Az intimultrahangos kezelések mellett várandós gondozással, meddőségi szaktanácsadással és ambuláns nőgyógyászati problémák megoldásával is foglalkozik.
Dr. Mészáros Gábor nőgyógyász a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd szülész-nőgyógyász szakvizsgát tett. Specializációi közé tartozik többek között a magzati ultrahang diagnosztika és a menopauza kezelések.

Árak

A három alkalmas intimultrahangos kezelés ára 250 000 Ft.
A kezelés megoldást jelent  az inkontinencia problémára, és egyben a hüvely esztétikai kezelését is magában foglalja. Az ár a kezelés előtti konzultációt is tartalmazza (Amennyiben nem kerül sor a kezelésre, a konzultáció díja 10 000 Ft.)
Bejelentkezés:
06 70 670 0222
Konzultáció: kedd délutánonként
Kezelés:
Kedd: 15:00-19:00
Hétfő: 14:00-19:00

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.