Akupunktúra

Az akupunktúra bizonyos testfelszínhez közeli pontok mechanikus ingerlése. Az akupunktúra alkalmazásakor vékony tűket szúrnak a test meghatározott részeibe. Ennek hatásmechanizmusát nem teljesen értjük , de vitathatatlanul hatékonyan alkalmazható fájdalmak enyhítésére, A több ezer éves hagyományos kínai orvoslás tradícióira épülve a test energiáinak áramlási helyein elhelyezkedő akupunktúrás pontok tűvel, illetve lézerrel történő ingerlésével jó néhány betegség tünetei enyhíthetők.

A fülakupunktúrás kezelés a fülkagyló meghatározott pontjainak tűszúrással történő kezelését jelenti. Lehetőség szerint használhatunk hagyományos fültűt (kb 30-40 percig marad a fülben) , illetve tartós tűt is, az utóbbit hetente kell cserélni. Tűszúrás helyett lézeres kezelés is alkalmazható, ekkor a pontokat speciálisan erre a célra kifejlesztett készülékkel stimulálják.

A fülakupunktúra kedvező hatást gyakorol az egyes szervekre. Aktiválja a szervezet öngyógyító mechanizmusát , javul az energiakeringés , elősegíti a gyógyulás folyamatát.

Szerda 08:00-12:00
Időpontfoglalás

Szerda

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.