Menopausa terápia

„Változókor változások nélkül”

Szakorvosi tanácsadás és terápia a változókor körül és után – anti-aging complex

Dr Mészáros Gábor szülész-nőgyógyász klinikai főorvos

Az utóbbi évek társadalmi változásainak köszönhetően egyre nagyobb jelentőséget kap a nők szerepe a változó kor után is. Az orvostudomány és a szociális viszonyok lehetővé tették a nők várható élettartamának meghosszabbodását. A várható életkor meghosszabbodása megnyújtotta azon életszakasz hosszát, amit a nők a változó kor után élhetnek, de a hormonális változások időpontja ennek ellenére nem tolódott ki. Sok nőt szakmai élete és vitalitásának csúcsán ér el ez az időszakasz.

Számtalan módszer alakult már ki a menopausa időszakának minél jobb és tartalmasabb megélésének lehetővé tételére, mint pl. a plasztikai sebészet, a kozmetológia vagy a mozgásterápia. Az egészséges külső azonban egészséges belsőt is kíván, ez a kettő alkotja a nő egészségének egészét.

A menopausa tanácsadás és a megfelelő terápiás tervek a belső fiatalság megtartása érdekében jöttek létre. Ezen időszak után nem csak testi tünetek – csontritkulás, hajhullás, hőhullámok, súlygyarapodás, keringési rendszer változása – hanem pszichés lelki tünetek – depresszióra való hajlam, libidócsökkenés, ingerlékenység, alvászavarok, indokolatlan dühkitörések, koncentrációképesség zavara, szorongásos kórképek– is megjelenhetnek a női hormonok szintjének drasztikus változása, csökkenése miatt. A menopausa tanácsadás célja, hogy megfelelő kivizsgálás után egyénre szabott kezelést biztosítson a legmodernebb módszerek alkalmazásával, valamint a folyamatos kontroll mellett biztonsággal támogassa a változó kor utáni nők életminőségének maximális fenntartását, ezen egyre hosszabb életszakasz problémamentes és örömökkel teli megélését.

Kedd 11:00-12:30
Péntek 09:00-13:00
Időpontfoglalás

Kedd

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.