Plasztikai sebészet – dr. Varga Zsombor

Plasztikai sebészeti szakrendelésünk partnercégünkön keresztül elérhető:

dr. Varga Zsombor – Peceparti Plasztika Kft.

A szépség, esztétika és a testi-lelki harmónia boldogságunk egyik alapfeltétele, nagymértékben hozzájárul az egészséges önbizalomhoz, a saját magunkról alkotott képhez. Az esztétikai beavatkozások segítenek jól érezni magunkat bőrünkben és hozzájárulnak ahhoz, hogy testileg és lelkileg is elégedettek legyünk.
A szépészeti beavatkozások mellett a plasztikai sebészet beavatkozásai közé tartoznak a helyreállító műtétek. Egy veleszületett, vagy baleset okozta, illetve daganatos megbetegedés következtében kialakult elváltozás akár meg is keserítheti az életünket. A plasztikai sebészet ma már nagyon sokat tehet azért, hogy enyhítsen az ilyen jellegű problémákon és helyreállítsa vagy finomítsa a testi kontúrokat.

A beavatkozásokat végző szakorvos

Dr. Varga Zsombor plasztikai sebész nagy tapasztalattal és szakmai tudással várja pácienseit rendelésein. Rendkívül lelkiismeretes és kiváló munkája sok páciensünk elégedettségét vívja ki, legyen szó esztétikai beavatkozásról vagy helyreállító műtétekről.
Dr. Varga a plasztikai sebészetben használt legmodernebb technikákat alkalmazza praxisában és folyamatosan követi a technikai újdonságokat. A beavatkozások során csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozik, mely a minőségi munka és a hosszú távon elégedett páciensek egyik záloga.
Minőség, lelkiismeretesség, szakmai tudás – ezek az elvek vezérlik a munkája során. Dr. Varga a Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészetén szerezte szakmai tapasztalatát, ahol nagy számban végzett esztétikai beavatkozásokat és helyreállító műtéteket. 2014 óta adjunktus és profilvezető helyettesként tevékenykedik.

Személyes weboldal: https://www.drvargazsombor-plasztika.hu/

Hogyan történik a kezelés?

 • Konzultáció

A kezeléseket minden esetben egy szakorvosi konzultáció előzi meg, ahol részletesen megismerjük a páciens problémáit, igényeit és javaslatot teszünk a beavatkozásra. A műtétekhez szükséges laboratóriumi és egyéb szakorvosi vizsgálatok helyben, várakozás nélkül elvégezhetőek.

 • Műtét

A műtéteket megfelelően felszerelt intézményben és műtőben végezzük, ahol minden speciális műszer és eszköz a rendelkezésre áll a beavatkozáshoz és azt követően a biztonságos megfigyeléshez.

 • Műtét után

Műtét után felépülési tervet készítünk, és részletes tanácsadással látjuk el a pácienseket.

Plasztikai sebészeti beavatkozások:

 • mellnagyobbítás
 • mellkisebbítés
 • mellfelvarrás
 • hasplasztika (mini, midi és teljes hasplasztika)
 • elálló fülplasztika
 • arcfelvarrás
 • BOTOX, hyarulinsavas feltöltés, saját zsírátültetés
 • visszér plasztika
 • hajszálerek lézeres kezelése

Bejelentkezés

Kérdések esetén szeretettel várjuk megkeresését a 06 70 670 0222-es telefonszámon vagy az info@mammutegeszsegkozpont.hu email címen.

Időpontegyeztetés alapján.
BEJELENTKEZÉS

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.