Esztétika

ESZTÉTIKAI BŐRGYÓGYÁSZAT


A bőrfiatalító és esztétikai kezelések fájdalommentes, nem műtéti eljárások, a beavatkozás után rövid idővel folytathatja a páciens megszokott életvitelét. Az eljárás hatásossága a kezelés ismétlésével fokozható. A leghatékonyabb egyénre szabott kezelés kiválasztását bízza orvosára. A kezelést megelőzően minden esetben szükséges egy szakorvosi konzultáció, mely során szakorvosunk összeállítja a legmegfelelőbb kezelést.


TOVÁBB

FOGÁSZAT


Hisszük, hogy mindenki számára személyre szabottan megtervezhető az az esztétikai fogászati kezelés, amellyel ideális és harmonikus mosoly érhető el. De nem csak az arc harmóniájának kialakítására figyelünk, emellett fontosnak tartjuk a tartósságot és a megbízhatóságot, mert ezek együtt adják meg hosszútávon azt az eredményt, amivel mindannyian elégedettek leszünk.


TOVÁBB

PLASZTIKAI SEBÉSZET


A szépészeti beavatkozások mellett a plasztikai sebészet beavatkozásai közé tartoznak a helyreállító műtétek. Egy veleszületett, vagy baleset okozta, illetve daganatos megbetegedés következtében kialakult elváltozás akár meg is keserítheti az életünket. A plasztikai sebészet ma már nagyon sokat tehet azért, hogy enyhítsen az ilyen jellegű problémákon és helyreállítsa vagy finomítsa a testi kontúrokat.


TOVÁBB

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.