Esztétika

ESZTÉTIKAI BŐRGYÓGYÁSZAT


A bőrfiatalító és esztétikai kezelések fájdalommentes, nem műtéti eljárások, a beavatkozás után rövid idővel folytathatja a páciens megszokott életvitelét. Az eljárás hatásossága a kezelés ismétlésével fokozható. A leghatékonyabb egyénre szabott kezelés kiválasztását bízza orvosára. A kezelést megelőzően minden esetben szükséges egy szakorvosi konzultáció, mely során szakorvosunk összeállítja a legmegfelelőbb kezelést.


TOVÁBB

PLASZTIKAI SEBÉSZET


A szépészeti beavatkozások mellett a plasztikai sebészet beavatkozásai közé tartoznak a helyreállító műtétek. Egy veleszületett, vagy baleset okozta, illetve daganatos megbetegedés következtében kialakult elváltozás akár meg is keserítheti az életünket. A plasztikai sebészet ma már nagyon sokat tehet azért, hogy enyhítsen az ilyen jellegű problémákon és helyreállítsa vagy finomítsa a testi kontúrokat.


TOVÁBB

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.