Foglalkozás-egészségügy

DR. SZEGEDI ADRIÁN


Időpontfoglalás

RENDELÉSI IDŐK:


CSÜTÖRTÖK
08:30-13:30
IdőpontfoglalásDr. Szegedi Adrián

Nyelvismeret

angol, német,francia

 

Szakterületek, specializációk

  • családorvoslás
  • foglalkozás-egészségügy
  • repülésorvostan
  • belgyógyászat

A „klasszikus” belgyógyászat híve vagyok, mely nem csak egy-egy szervet kezel, hanem mindent összefüggésében értékel. Fő érdeklődési területem a keringési és anyagcsere betegségek (magas vérnyomás betegség, és cukorbetegség) korai felismerése, diagnosztikája, és hatékony kezelése. Elkötelezett vagyok a betegségek megelőzésében, ill. korai felismerésében.


AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.