NYITVATARTÁSI IDŐ

Kedves Pácienseink!

A Mammut Egészségközpont továbbra is a megszokott nyitvatartási rend szerint, 8 órától 20 óráig várja a Pácienseit! Az Árkád Bevásárlóközpont 15 óra után is nyitva van, így Egészségközpontunk a szokásos útvonalakon elérhető.

A járványügyi helyzet miatt az orvosaink és rendeléseink folyamatos átcsoportosítás alatt vannak, így kérjük figyeljék weboldalunkat! Az esetleges változásokról folyamatos tájékoztatást adunk.

Kérjük Pácienseinket, hogy lemondás esetén legalább 24 órával a lefoglalt időpont előtt legyenek kedvesek tájékoztatni kollégáinkat emailben (info@mammutegeszsegkozpont.hu) vagy telefonon (+36 70 670 0222)! Nagyon sok a betegünk, ezért kérjük, legyünk tisztelettel egymásra és adjunk lehetőséget másoknak is az időben történő lemondással! A nem lemondott, illetve 24 órán belül lemondott vizsgálatok teljes költségét kiszámlázzuk.

Megértésüket köszönjük!

Orvoshoz menni soha nem kellemes dolog. Mi igyekszünk megkönnyíteni az orvosi látogatásokat és rendelkezésre állni az Önnek megfelelő időben.

A még zökkenőmentesebb orvoslátogatás érdekében összegyűjtöttünk néhány pontot, melyet érdemes figyelembe venni.
BEJELENTKEZÉS

Igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb időpontot biztosítani, de mivel rendeléseink gyorsan betelnek, érdemes hozzánk időben bejelentkezni.


ÉRKEZÉS

Érdemes pár perccel az időpont előtt érkezni, hogy kényelmesen el tudja intézni az első látogatás alkalmával esedékes adminisztrációt.


IDŐPONT VISSZAJELZÉS

Foglalt időpontjáról minden esetben visszajelzést küldünk telefonjára. Amennyiben nem érkezik meg, kérjük jelezze kolléganőinknek!


VIZSGÁLAT

Ezek után nincs más hátra, mint maga a vizsgálat. Kérjük, helyezze magát kényelembe várónkban és legyen a vendégünk egy kávéra. Orvosunk szólítani fogja.NYITVATARTÁSI IDŐ


Hétfő
8:00-20:00
Kedd
8.00-20:00
Szerda
8:00-20:00
Csütörtök
8:00-20:00
Péntek
8:00-20:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

KAPCSOLAT

Foglaljon időpontot

ORVOSÁNÁL

Amennyiben többször járt már nálunk, kérjük válassza ki orvosát és foglaljon nála időpontot! Ha nem ismeri Egészségközpontunkat és orvosainkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben, szívesen segítünk Önnek.Válassza ki a szakrendelést vagy orvosát és foglaljon nála időpontot online!


IDŐPONTFOGLALÁS


CÍM

Mammut Egészségközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 1-5.,
Mammut II., 4. emelet


EMAIL

info@mammutegeszsegkozpont.hu


TELEFON

+36 70 670 0220


NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.